Wednesday, August 24, 2011

PISAU SEMBELIH / MELAPAH

Assalamualaikum & salam sejahtera..

Kepada semua muslimin & muslimah, kami warga GLOVET ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI & minta ampun atas segala kesilapan dari pihak kami.

Sempena raya yang bakal menjelang tak lama lagi, kami ingin memaklumkan kepada semua bahawa kami juga menjual pisau sembelih & melapah jenama VICTORINOX.

Butcher Knife jenama VICTORINOX ini dibuat di Switzerland dan sangat popular di kalangan Master Butcher dan Master Chef. Apa kelebihan VICTORINOX berbanding dengan pisau lain adalah seperti dibawah:

1. Kandungan Carbon Steel yang tinggi dan dicampur dengan Stainless Steel. Carbon steel yang tinggi membuatkan ketajaman pisau ini tahan lama dan tidak perlu asah selalu. 


2. Pemegang dibuat daripada Fibrox. Fibrox dapat mengelakkan pemegang pisau menjadi licin apabila terkena air atau lemak haiwan ketika melapah dan menjamin keselamatan pengguna. Di rumah sembelih Jabatan Veterinar, hanya pemegang jenis Fibrox yang dibenarkan untuk kegunaan mereka.


3.Syarikat Victorinox telah membuat pisau sejak tahun 1891 dan menjadi syarikat rasmi yang membekalkan pisau tentera kepada SWISS ARMY. Victorinox juga membuat pisau untuk NASA space shuttle crew dan pernah dibawa mengelilingi bumi. Apa yang ingin dinyatakan disini ialah, jaminan kualiti yang baik oleh Victorinox.


Jadi apa tunggu lagi, boleh lah telefon ke pejabat kami di talian 03-8945 1470 untuk maklumat lebih lanjut.
Hari raya Qurban juga akan menjelma tidak lama lagi, bagi mereka yang selalu terlibat dengan aktiviti menyembelih, melapah dan memotong daging boleh la beli pisau ini. Dijamin anda akan berpuas hati dengan produk ini.


7 comments:

 1. dimana kedai yang menjual pisau jenis nie, boleh tau

  ReplyDelete
 2. Saya berminat nak memiliki pisau sembelihan dan nak tahu di kedai Glovet ada pilihan jenama lain tak selain victorinox? Sebagai bandingan dan nak cari harga yg bersesuaian..terima kasih

  ReplyDelete
 3. mcm mana nak beli pisau jenis ni?

  ReplyDelete
 4. Boleh dapat harga skining knife 5.7803.15 ,butcher knife 18 cm dan buthcer sharpening steel

  ReplyDelete
 5. Boleh dapat harga skining knife 5.7803.15 ,butcher knife 18 cm dan buthcer sharpening steel

  ReplyDelete
 6. saya berminat nak beli model veterinox 5.5203.31

  ReplyDelete
 7. saya berminat nak beli model veterinox 5.5203.31

  ReplyDelete